L’Autor i Contacte

Jordi Cirach
Correu electrònic: hola@cirach.com
Facebook | Instagram (naturamescultura) | Instagram (jordicirach) | Linkedin | Twitter

Què és Natura Més Cultura?

Hola! Soc Jordi Cirach i et dono la benvinguda a Natura Més Cultura, un magazine digital de turisme i viatges de Catalunya que fusiona dues de les meves passions: la natura i la cultura.

Natura Més Cultura és un portal web en llengua catalana, amb una periodicitat de publicació setmanal, que es caracteritza per fotografies de qualitat i que ofereix reportatges sobre diferents temes: rutes i paisatges de Catalunya, curiositats històriques, patrimoni cultural desconegut i recomanacions d’indrets que no et pots perdre!

Et convido a seguir-nos a les xarxes socials i a descobrir Catalunya junts!

Història com a bloguer cultural:

  • Inici del blog L’imperdible de L’Ànima el març de 2009.
  • 5è finalista als Premis Blocs Catalunya 2010 al millor blog cultural de Catalunya.
  • Al novembre de 2010, L’imperdible de l’Ànima va passar a mans de la revista Time Out Barcelona i va canviar de nom per L’imperdible.
  • Al maig de 2013, L’imperdible va passar a mans de la revista Descobreix Catalunya i va canviar de nom per Curiosa Barcelona.
  • El 15 de maig de 2019, Curiosa Barcelona es transforma en Natura Més Cultura, un magazine digital de turisme i viatges de Catalunya.

Sobre l’Autor:

Jordi Cirach va iniciar la seva trajectòria professional en el sector del màrqueting digital en els departaments de comunicació i màrqueting d’institucions públiques.

En l’actualitat dirigeix les agències de comunicació #SorryDigital i La3Cultural, especialitzada en l’àmbit cultural, on és soci-fundador.

És expert en màrqueting, xarxes socials i noves tecnologies, i imparteix formacions en xarxes socials, marca personal, màrqueting d’influencers i videomàrqueting per a empreses, centres educatius i universitats.

També és ponent en classes magistrals, conferències i ponències d’èxit: al Campus de Google de Madrid, al Palau de la Premsa, al Movistar Center o al Club de Màrqueting de Barcelona.

Així mateix, és especialista en màrqueting d’influencers, on duu a terme tasques de gestió d’influencers i prescriptors per millorar la visibilitat i reputació de marques amb influencers nacionals i internacionals.

Jordi Cirach pertany a la Video Experts Academy i és membre del jurat dels Premis Vlogger Espanya.

Ha aparegut en mitjans de comunicació com Forbes, La Vanguardia, Cadena Ser, Televisió Espanyola i El Periódico, entre d’altres.

Descobreix més a la meva pàgina web!

Drets dels continguts:

Tots els continguts (textos, fotografies i vídeos) publicats en aquesta pàgina web tenen tots els drets reservats. Si voleu publicar qualsevol tipus de contingut és necessari demanar autorització a l’autor: hola@cirach.com